Behandlinger

ansigtsbehandlinger

Digital detox behandling i September

Digital Detox:
ProSkin 60

 

Vi lever i en verden hvor de digitale enheder spiller en stor rolle og gør vores liv mere bekvemme. Til tider kan det dog være en ulempe altid at være online og derfor kan det være meget sundt at tage en Digital Detox.

 

Derfor sætter vi i september måned fokus på netop dette ved at køre en Digital Detox kampagne, hvor vi har givet vores traditionelle Pro Skin 60 et twist for at du kan tage en pause fra den online verden og mærke dig selv – alt imens vi målrettet arbejder på at give din hud en sund tilstand.

 

Book en Digital Detox Pro Skin 60 behandling i september og få et Digital Detox Kit gratis. Værdi kr. 325,- max 1 pr. kunde. Kan ikke kombineres med andre kampagner eller tilbud.

 

Du vil opleve hvordan din hud bliver værdsat og plejet med udgangspunkt i din livsstil og de ønsker du har for din hud. Derudover får du en fuld sanseoplevelse, hvor der er tid til at hvile og slappe af.

 

Alle behandlinger starter med Dermalogicas Dobbelt Afrensning og Face Mapping hudanalyse efterfulgt af, f.eks. eksfoliering, dybderens, afstressende massage, maske og afsluttes med produkter tilpasset din huds behov.

 

Efterfølgende får du en grundig vejledning i de produkter, der er aktuel for din hud inkl. din personlige Skin Fitness Plan.

 

NB. Der er begrænset antal tider, så book allerede nu din tid.

 
facemapping

Tid: 20 min. kr. 195,-

En grundig hudanalyse samt vejledning i produkter til hjemmepleje

Dobbelt afrens, facemapping, afsluttende creme. Behandlingen er gratis ved køb af min. 1 produkt
 
 
Proskin 30
 
Tid: 20 min. Kr. 295,-

MicroZone® er en kort behandling, hvor din hud bliver undersøgt og vi løser dit mest presserende hudproblem. MicroZone behandlingen giver en målrettet hudplejeløsning på blot 20 minutter og er derfor ideel til at løse dine her-og-nu hudproblemer ind imellem dine Dermalogica Behandlinger.

MicroZone behandling kan blandt andet være: Udrensning på hage, kinder, næse eller pande, Udrensning af talgknopper, Ekspres eksfoliering for at mindske pigmentering, porer eller urenheder, Opfriskende øjenbehandling, Specialmaske til eksem.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har et hudproblem, der ikke er nævnt ovenfor.
Det anbefales at du tilvælger en velværebehandling for at opfylde dit behov for massage og afslapning
 
 
Proskin 60

ProSkin 60
Tid: 60 min. Kr. 595,-

ProSkin 60 er en skrædersyet, 60 minutters Dermalogica behandling, der bringer dig ud på den ultimative rejse mod den sundeste hud.

 

Proskin 60 NY kunde

ProSkin 60 - Ny kunde
Tid: 60 min. + ca. 15 min. vejledning Kr. 595,-

Dermalogica Behandlingen er 100% skræddersyet til din huds behov med udgangspunkt i FaceMapping®, der undersøger din hudtilstand zone for zone.

Behandlingen indeholder: Professionel dobbelt afrensing, FaceMapping®, Professionel eksfoliering, Manuel udrensning, Ansigtsmassage i aromatiske olier, Ansigtsmaske, Fugtende og beskyttende pleje.

Vi anbefaler, at du tilføjer en eller flere af vores velværebehandlinger for at få opfyldt dit behov for massage og afslapning.

 

Der afsluttes med en ca. 20 min. vejledning i produkter til hjemmebrug

 

Som ny kunde skal du komme 10 min. før din tid.

 

Tiden er ca. -tid og incl. omklædning.


 

Der afsluttes med en ca. 15 min. vejledning i produkter til hjemmebrug

 

Som ny kunde skal du komme 10 min. før din tid.

 

Tiden er ca. -tid og incl. omklædning.

teenagebehandling

Tid: 50 min. kr. 425,-

Til Teenageren under 18 år.

Dette er en ansigtsbehandling som bliver skræddersyet til den enkeltes behov.

Behandlingen består af:

Dobbelt afrens, facemapping, eksfoliering, dybderens, maske, tilpasset maske, afsluttende creme samt vejledning i hjemmepleje

 

Expert active 60
expert active 60

Tid: 60 min. Kr. 695,-

Hvis du er "Ny" kunde anbefales denne behandling IKKE

Effektfuld, dybdegående og resultatorienteret! Den ultimative frugtsyre behandling, der forbedre hudens struktur, behandler acne, ældringstegn og hyperpigmentering - alt tilpasset din huds behov.