Om os

Mit navn er Katitzie

Jeg er her for, at give dig en pause i livet. For at du kan føle dig, som den Gudinde, du i virkeligheden er. I pausen, er der plads til, at du kan være hele dig. Til at du kan mærke, hele dig og gå ud fyldt op af kærlighed og ro i alle dine celler.

Jeg har i mange år, arbejdet med den ydre skønhed, men altid interesseret mig for den indre skønhed, som i virkeligheden, er den der får dig til at stråle og føle dig smuk og fri.

Derfor har det for mig givet mening, at følge mit kald og skræddersy én behandling, som forbinder hele din krop og sjæl,  i én ansigtsbehandling.

Gudinde behandlingen, som får dig til at føle dig som en ægte gudinde og giver dig præcis den pause i livet, som du har behov for, imens du er 100 % i fokus og trygt kan give dig hen til en 90 minutters behandling, svævende imellem bevidsthed og underbevidsthed, hvor der ligger så mange budskaber til dig. 
Som healer og sjælsmentor, mærker jeg de energier der er. Og er derved til rådighed for de budskaber der måtte støtte dig i, dit højeste og bedste.

Jeg arbejder med Dermalogica produkter, for at kunne give dig en så målrettet og resultatorienteret ansigtsbehandling, som du har behov for. Flere gange om året deltager jeg i kurser, for at holde mig opdateret med den nyeste viden indenfor hudpleje. Samt en årlig test for at bevare min titel som Dermalogica Expert

Jeg er forhandler af, Jane Iredale makeup, som er et økologisk og mineralsk makeup mærke. Da sund hud er den smukkeste makeup

Advanced Nutrition programme: kosttilskud, specielt udviklet til at pleje huden indefra. Da sund hud kommer indefra