Nyheder

Hos Katitzie Trankjær ved vi, at det er vigtigt at holde sig opdateret med nyheder for at få den bedste hudpleje. Vi gør det nemt for dig at holde dig orienteret om vores nye produkter, teknologiske opdateringer og med info om hvad der sker her på klinikken. 

Nedenfor kan du læse vores indlæg/nyheder:

NyhedsbilledeStor

Omega 3 kosttilskud: Hvad skal du kigge efter og hvorfor

Ved du hvad dine omega-kosttilskud er lavet af?
Skin Omegas fra Advanced Nutrition Programme giver dig en synergi af tre udsøgte ingredienser.

Ikke alle Omega kosttilskud er skabt på samme måde
Vidste du, at der kan være okse- eller svinekød i dine kosttilskud? Forskerne fra  Advanced Nutrition Programme forklarer her, hvordan du vælger det bedste kosttilskud på hylden, der er sprængfyldt med Omega kosttilskud, og hvad du skal kigge efter for at støtte din huds sundhed fra top til tå.

Læs etiketten
Et kig på etiketten kan fortælle dig en del om et produkt. De vigtigste funktioner at kigge efter inkluderer, hvilke olier der er i produktet, hvad kapslen er lavet af og bæredygtighedsinformationer. Mange Omega 3 kosttilskud indeholder kun én ingrediens, fiskeolie. Vores Skin Omegas indeholder ikke kun Omega 3 fra fiskeolie, men også Omega 6 fra kæmpenatlysolie, plus A-vitamin. Denne omhyggeligt kalibrerede synergistiske formel af 3 komponenter er designet til at give dig gennemfugtet hud over hele kroppen og anbefales til overordnet sundhed for huden.

Sådan adskiller vores Skin Omegas sig fra andre Omega-3 kosttilskud.

Vores kapsler
Kosttilskudsproducenter omslutter Omega-olier i gelatinekapsler. Gelatinekapsler kan laves af oksekød, svinekød eller fisk. Selvom fiskegelatine er dyrere end de to andre, vælger Advanced Nutrition Programme™ at fremstille vores Skin Omegas kapsler i fiskegelatine, og vi angiver dette på etiketten. Hvis det ikke er angivet på produktetiketten, er det sandsynligvis enten kvæg eller svin.

En god indikator for kvalitet med Omega-3 kosttilskud er på etiketten. Hos Advanced Nutrition Programme™ går vi ud over standarden for at sikre, at vores ingredienser er af den bedste kvalitet. Da Omega 3 hovedsageligt stammer fra fisk, vil mange velrenommerede virksomheder angive på etiketten, at olien overstiger renhedsstandarder. Hvis det ikke er på etiketten, er det sandsynligt, at det ikke er tilfældet. Under oprensningstrinnet undgår vi at bruge skrappe kemikalier til at rense vores fiskeolier, og foretrækker i stedet en let dampproces og kulfilter. Dette resulterer i en ren olie uden fiskeagtig eftersmag.

Bæredygtige kilder
Vores Omega 3 er hentet fra bæredygtig fiskeolie fra EPAX®, som er en verdensførende leverandør kendt for at overgå strenge kvalitets- og renhedsstandarder. Vores fiskeolieleverandør er medlem af en global organisation, GOED, som stiller de højeste krav til produktkvalitet blandt sine medlemmer.

Fisken, der bruges i vores olier, fanges ud for Perus kyst og overholder FOS-standarder (Venner af havet). Dette forhindrer overfiskning og garanterer, at de anvendte fiskemetoder er bæredygtige og i overensstemmelse med bevaringsindsatsen. De anvendte fiskenet er også alle FOS godkendte og når aldrig havbunden, så de forårsager ingen skader på havbunden. Derudover sikrer disse standarder, at utilsigtede fangst ikke må omfatte dyr, der er opført på den røde liste over truede arter som "sårbare" eller "højere risiko".

Kun certificerede både kan bruges og skal deklareres, hvilket betyder, at vi har fuld sporbarhed, fra det øjeblik fisken fanges til det tidspunkt, hvor olien er indkapslet.

Husk ikke alle omegaer er lavet ens, og det er vigtigt at læse etiketten omhyggeligt for at sikre, at fiskeolien overstiger renhedsstandarderne.

Lad ikke tør, skællende vinterhud tage overhånd. Vi holder dig dækket med vores intenst fugtgivende Skin Omegas, der leverer strålende og glødende hud. Den fungerer som en indre fugtcreme fra top til tå. Så gør klar til at sige farvel til tørre hænder, revnede læber, skællende ben og hej til lysende, lækker hud.

Kom ind på klinikken og hør mere om kosttilskudene fra  Advanced Nutrition Programme

ColorLuxe Eye Shadow Stick
ColorLuxe Eye Shadow Stick
Phyto Nature Lifting Eye Cream
Phyto Nature Lifting Eye Cream
Træt af pigmentpletter?
Træt af pigmentpletter?
Bevar kollagen med Pro-Collagen Banking Serum
Bevar kollagen med Pro-Collagen Banking Serum
Vælg den rette læbestift
Vælg den rette læbestift
Mød Clear Starts nye Clarifying Body Spray
Mød Clear Starts nye Clarifying Body Spray
PureMatch Liquid Concealer
PureMatch Liquid Concealer
Hvad er retinol og skal det være en del af din hudplejerutine?
Hvad er retinol og skal det være en del af din hudplejerutine?
Stabilizing Repair Cream
Stabilizing Repair Cream
Deep Breakout Liquid Patch
Deep Breakout Liquid Patch
Fokus på niacinamid
Fokus på niacinamid
Dermalogica og bæredygtighed.
Dermalogica og bæredygtighed.